Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- mpsfc
- klubowicz
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
Re: Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
Zakupiłem tylne bałwanki,114 zeta - ASO Torital Toruń. Sprzedałem Forda więc znów jeżdże Linką 

Piszę poprawnie po polsku. Ortograficznym ofermom, pseudodyslektykom i innym patentowanym leniom mówimy stanowcze nie 

-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: kijanka :)
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Za 59 zł tu była 1 szt http://allegro.pl/show_item.php?item=3082245723" onclick="window.open(this.href);return false; napisz do gościa może mieć jeszcze nie wystawione, jak przyjdzie to dam jakąś fociehalkowsky pisze: Hej,CrazyKetchup, a gdzie kupiłeś ? Bo ja też noszę się z zamiarem kupna, ale jak na razie znalazłem metalową z logiem Linea za 74 zł.

- halkowsky
- klubowicz
- Przebieg: 8500
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 11 razy
Dzięki za odpowiedź CrazyKetchup. Jednak skusiłem się i kupiłem tę, o której wcześniej pisałem: http://allegro.pl/podstopnica-fiat-gran ... 88990.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Jest kilka złotych różnicy, ale to nic. Pozdrawiam.
- sylwek
- klubowicz
- Przebieg: 48000
- Silnik: 1.4 8V + LPG
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 25 razy
- Otrzymał podziękowań: 95 razy
Jak wystawi ponownie to i ja się na to skuszę. Też trochę wydeptałem dywanikCrazyKetchup pisze: Za 59 zł tu była 1 szt http://allegro.pl/show_item.php?item=3082245723" onclick="window.open(this.href);return false; napisz do gościa może mieć jeszcze nie wystawione, jak przyjdzie to dam jakąś focie.

Thnx za linka i wrzuć fotkę jak dostaniesz.
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Zamówiłem dzisiaj w sklepie przy ASO bałwanki tylne, jest ich trzy rodzje do mojego srebra 60 zł. sztuka. Jutro odbieram a popołudniu wyganiam teścia z garażu i robię
Sympatyk forum :-)
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
halkowsky, o ile dobrze pamiętam od tej osoby z Twojego linka kilka osób z LKP brało te podstopnice w zamówieniu grupowym (udało się trochę zajść z ceny)
http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... a&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
...dodatkowo gościu ten robił nakładki na panele sterujące dla LKP z napisem LINEA
http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... a&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
...dodatkowo gościu ten robił nakładki na panele sterujące dla LKP z napisem LINEA
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- halkowsky
- klubowicz
- Przebieg: 8500
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 11 razy
Zgadza się. Właśnie dzwonił do mnie ten miły Pan, aby poinformować mnie o wysyłce. Pochwalił się współpracą z LKP, jak i tym, że będzie teraz wystawiał co raz więcej "ozdób" dla Linei. Powiedział również małą ciekawostkę odnośnie podstopnicy którą zakupił CrazyKetchup. Podobno to plagiat z jego projektu. Gościu zamówił u niego tę część, a teraz sam robi i sprzedaje. Czy to prawdakrakus02 pisze:halkowsky, o ile dobrze pamiętam od tej osoby z Twojego linka kilka osób z LKP brało te podstopnice w zamówieniu grupowym (udało się trochę zajść z ceny)

-
- Moderator
- Podziękował: 453 razy
- Otrzymał podziękowań: 329 razy
Dziś wymieniłem pióra wycieraczek na Valeo X-TRM (poprzednie wytrzymały 3 lata bez 2 miesięcy. mwas też mają biały napis jak u Ciebie
).
Zakupiłem także 6 l płynu Borygo różowy. W przyszłym tygodniu wymiana.
Lina odwiedziła też myjnię automatyczną, ale ze szczotkami tekstylnymi, które krzywdy lakierowi nie robią (sprawdzone, to było jej 48 mycie na takich szczotach
)
W końcu założony interface, dzięki któremu odzyskałem sterowanie radiem z kierownicy (radio Alpine)

Zakupiłem także 6 l płynu Borygo różowy. W przyszłym tygodniu wymiana.
Lina odwiedziła też myjnię automatyczną, ale ze szczotkami tekstylnymi, które krzywdy lakierowi nie robią (sprawdzone, to było jej 48 mycie na takich szczotach

W końcu założony interface, dzięki któremu odzyskałem sterowanie radiem z kierownicy (radio Alpine)

- mpsfc
- klubowicz
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
Bałwanki wymienione. Przy okazji zdjąłem bębny, wymyłem całość sprejem do hamulców i w newralgicznych miejscach psiknąłem smarem do łańcuchów motocykli. W ten sposób na jakiś czas pozbyłem się "choroby folkswagenuff"
objawiającej się piskiem przy zwalnianiu hamulca.

Piszę poprawnie po polsku. Ortograficznym ofermom, pseudodyslektykom i innym patentowanym leniom mówimy stanowcze nie 

- cichy
- klubowicz
- Kontakt:
Rano bałwanki odebrane z ASO, 114 zł. dwie sztuki a po południu wymieniłem. Ręce opadają w jakim stanie te stare były (poniżej zdjęcie) jak na przebieg 60 000 km. Zauważyłem też jeszcze coś, robi mi się dziura w tłumiku
jego dni policzone (poniżej zdjęcie).

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- klubowicz
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
co do tłumika - jest dużo zabawy przy jego ściąganiu. we dwie osoby musieliśmy go szarpać ok 10 minut, bo mocowania nie chciały zejść z gum, które go trzymają 

- nieznany15
- klubowicz
- Przebieg: 104000
- Silnik: 1.4
- Rocznik: 2007
Co to są te bałwanki bo jakoś foto nie mogę rozgryźć?
Posiadam Fiata Bravo
- cichy
- klubowicz
- Kontakt:
są to odboje a inaczej osłony tylnych amortyzatorów.nieznany15 pisze:Co to są te bałwanki bo jakoś foto nie mogę rozgryźć?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- nieznany15
- klubowicz
- Przebieg: 104000
- Silnik: 1.4
- Rocznik: 2007