mój serwis również założył przy okazji, nawet na piwo nie chcieli, i swoje śruby dalirafcio082 pisze:Mi ją założyli w serwisie przy okazji jakichś wymian za 20zł
Osłona pod silnik - 1.4 T-Jet 1.3MJ 1.6MJ
- krakus02
- klubowicz

- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
...dziś podczas trasy moja osłona przeżyła "obróbkę skrawaniem"... niestety szło szybko bo mam plastikową... na drodze 78 na odcinku Pyrzowice - Świerklaniec w okolicach miejscowości Celiny droga jest tak zniszczona, że asfaltowe koleiny idealnie próbują szlifować podwozie.
Jak nie było aut z przeciwka to jechałem środkiem, ale jak już musiałem jechać swoim pasem, jak kodeks drogowy nakazuje, to asfalt smyrał podwozie... Muszę zajrzeć czy coś z niej jeszcze coś zostało...
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 
-
Seba73443
- Nowy

- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2009
Osłona dolna silnika
Witam mam pytanie o celowości montażu osłony dolnej silnika .Wydatek spory ale czy właściwy?JKoszt zakupu w ASO 340 złocisza po rabacie. Czy to sensowny zakup czy oprócz mniejszego brudu pod maską czy to coś daje? Pozdrawiam
-
Q
- klubowicz

- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Może uchronić przed wymianą alternatora, który nieosłonięty może pęknąć gdy na rozgrzany padnie trochę śniegu czy innej wody.
Tu masz oryginał + śruby:
http://allegro.pl/fiat-linea-oslona-sil ... 23851.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Z przesyłką wyjdzie 300 bez złotówki.
Sam się od jakiegoś czasu przymierzam do osłony (i kilku innych rzeczy do linki).
Koledzy na forum z pewnością także polecą ten zakup.
Tu masz oryginał + śruby:
http://allegro.pl/fiat-linea-oslona-sil ... 23851.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Z przesyłką wyjdzie 300 bez złotówki.
Sam się od jakiegoś czasu przymierzam do osłony (i kilku innych rzeczy do linki).
Koledzy na forum z pewnością także polecą ten zakup.
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną