Teraz już wiesz za co płaci się w ASO! A tak na marginesie, zapłaciłbyś sobie za tę robotę 150 zł?Arek pisze: Powiedzieli że to robota na cały dzień że trzeba zdjąć zderzak a i tak nie wiedzą czy się uda , a zaśpiewali sobie 150 zł.

Teraz już wiesz za co płaci się w ASO! A tak na marginesie, zapłaciłbyś sobie za tę robotę 150 zł?Arek pisze: Powiedzieli że to robota na cały dzień że trzeba zdjąć zderzak a i tak nie wiedzą czy się uda , a zaśpiewali sobie 150 zł.
Ta satysfakcja że zrobiło się samemu - bezcennaTomek pisze:Samodzielna praca, zamierzony efekt osiągnięty, no i satysfakcja jest jak diabli![]()
Wciskali mi że to robota na cały dzień i że trzeba zdjąć zderzak a dla wprawnej ręki jest to robota na 15 minsmak56 pisze:Teraz już wiesz za co płaci się w ASO! A tak na marginesie, zapłaciłbyś sobie za tę robotę 150 zł?Arek pisze: Powiedzieli że to robota na cały dzień że trzeba zdjąć zderzak a i tak nie wiedzą czy się uda , a zaśpiewali sobie 150 zł.
Że tak to ujmę: a nie mówiłem ? (tzn: pisałem ?)Arek pisze:Wciskali mi że to robota na cały dzień i że trzeba zdjąć zderzak a dla wprawnej ręki jest to robota na 15 min