(Mini) Spot Kraków
- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Bernardito
- klubowicz
krakus02, gites:) dzisiaj się pogoda skwasiła trochę i od razu się gorzej trochę czuję - ale to planowo (z pogodą) w sensie zamówiona jest na jutro:). Na sobotę rano postaram się być jak nowy. Mam dla Was ciekawostkę w kategorii usterki, ale o tym na miejscu - zresztą dla Was ekspertów to pewno nie będzie nowość - ale kto wie może czymś Was zaskoczę:)
Sebastian to jak z Tobą i rodzinką? Robicie wypad na Wawel?
Sebastian to jak z Tobą i rodzinką? Robicie wypad na Wawel?
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE
- Bernardito
- klubowicz
- Bernardito
- klubowicz
emmer, bez fotki ciężko mi to wytłumaczyć - zrobię przy okazji zlotu i zamieszczę na forum, będzie ok? Pozdrawiam
[ Dodano: |1 Kwi 2011|, o 09:27 ]
krakus02, w sumie to jest myśl. Tylko czy jest ktoś poza wymienionymi? Na mapce nie widziałem i w sumie nie wiem do kogo napisać. Nie wiem jak z kk25 bo się nie odzywa, zaraz roześlę zaproszenie tym co wiem i mapki. Jak macie sugestię kogo by zahaczyć na pw to dajcie znać.
[ Dodano: |1 Kwi 2011|, o 09:27 ]
krakus02, w sumie to jest myśl. Tylko czy jest ktoś poza wymienionymi? Na mapce nie widziałem i w sumie nie wiem do kogo napisać. Nie wiem jak z kk25 bo się nie odzywa, zaraz roześlę zaproszenie tym co wiem i mapki. Jak macie sugestię kogo by zahaczyć na pw to dajcie znać.
- Bernardito
- klubowicz
emmer, wally007 zwerbowany - właśnie sprawdziłem po użytkownikach i napisałem im wiadomości na pw - zobaczymy jak będzie z frekwencją:)
[ Dodano: |1 Kwi 2011|, o 09:50 ]
Zaproszenia poszły na PW - razem z mapkami. Dla miejscowych tylko szczegółowa z miejscem spotu (zresztą jest jakieś ograniczenie 1 plik na wiadomość).
Kto chciałbym przyjechać, a jest z poza Krakowa, proszę o wiadomość doślę mapki z dojazdem i lokalizacją szczegółową.
W razie jakichkolwiek pytań odnośnie spotu - proszę o wiadomość na pw. Dzięki i do zobaczenia!
[ Dodano: |1 Kwi 2011|, o 09:50 ]
Zaproszenia poszły na PW - razem z mapkami. Dla miejscowych tylko szczegółowa z miejscem spotu (zresztą jest jakieś ograniczenie 1 plik na wiadomość).
Kto chciałbym przyjechać, a jest z poza Krakowa, proszę o wiadomość doślę mapki z dojazdem i lokalizacją szczegółową.
W razie jakichkolwiek pytań odnośnie spotu - proszę o wiadomość na pw. Dzięki i do zobaczenia!
- Bernardito
- klubowicz
krakus02, eee tam jaka robota? jeszcze by się przydało jakaś kawę i burgera zrobić w ramach sobotniego śniadanka - ciekawe czy z kartą klubową byłyby jakieś zniżki w Burger Kingu?
Ale tak serio to jakby kto chciał to można zrobić potem jakąś kawę - piwo to niestety nie wypali - raz, że godzina nie ta, dwa, że raczej wszyscy to kierowcy także na piwo to się trza kiedyś wybrać bez wozów do centrum:)
[ Dodano: |1 Kwi 2011|, o 10:11 ]
Sebastian, daj znać czy dostałeś mapki. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało. Szacun, że będziesz - mam nadzieję, że wycieczkę będziecie mieli z rodzinką udaną. Jakby co to mogę Cię potem pod Wawel podprowadzić. Pozdrawiam

[ Dodano: |1 Kwi 2011|, o 10:11 ]
Sebastian, daj znać czy dostałeś mapki. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało. Szacun, że będziesz - mam nadzieję, że wycieczkę będziecie mieli z rodzinką udaną. Jakby co to mogę Cię potem pod Wawel podprowadzić. Pozdrawiam
- Bernardito
- klubowicz
-
- klubowicz
- Przebieg: 113000
- Silnik: 1,4 T-Jet+LPG
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
Bernardito, jest parę osób z Krakowa. Kiedyś się udzielali ale zamilkli :( A z dwójką miałem się spotkać i jakoś nie wyszło a potem już na forum się nie wypowiadali. PW możesz im powysyłać skoro już się tak profesjonalnie zabrałeś za organizację 
Do zobaczenia jutro... o ile mi auto zapali. Jak nie odpali to będę Was ściągał

Do zobaczenia jutro... o ile mi auto zapali. Jak nie odpali to będę Was ściągał