Trzy dziury w dolnej części wzmocnione blaszkami sugerują że osłona boczna z osłoną dolną tego producenta będą tworzyć całość - można je połączyć . Ja mam dolną oryginalną metalową - ciekawe jak wyjdzie . Dam znać co i jak .
Osłona pod silnik - 1.4 T-Jet 1.3MJ 1.6MJ
- BINDING
- klubowicz

- Przebieg: 42000
- Silnik: 1,6 T-GDI
- Rocznik: 2022
- Podziękował: 76 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Dzisiaj odebrałem to cudo . Zakładać będę po niedzieli bo jutro rano wyjeżdżam .
Trzy dziury w dolnej części wzmocnione blaszkami sugerują że osłona boczna z osłoną dolną tego producenta będą tworzyć całość - można je połączyć . Ja mam dolną oryginalną metalową - ciekawe jak wyjdzie . Dam znać co i jak .
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz

- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 220 razy
- Otrzymał podziękowań: 376 razy
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz

- rob_ert
- klubowicz

- Przebieg: 184000
- Silnik: 1,3 Multijet 90KM
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 21 razy
Tak się niestety zdarza, że sprzedawcy opisują części, iż pasują do kilku modeli sugerując się na przykład tym samym silnikiem w różnych modelach.BINDING pisze:W temacie osłony lewej bocznej : porażka , nic nie pasuje .
Szkoda, że musiałeś się przekonać o tym wydając pieniądze. Może uda się ją odsprzedać bez większej straty?
Umieszczona w ePERze lewa osłona jest przeznaczona, nie wiadomo dlaczego, tylko do silnika 1,6.
Widoczne tam punkty mocowania osłony wskazują, że nie powinna być związana tylko z tym silnikiem.
Czym się kierował FIAT, że przewidział ją tylko do tego silnika pewnie nikt nie zgadnie.
Pytał ktoś w ASO czy istnieje możliwość zakupu takiej osłony?
Wydaje się to mało prawdopodobne bo przeznaczona jest tylko na rynek Turecki.
Kto chce - szuka sposobu,
kto nie chce - szuka powodu.
kto nie chce - szuka powodu.
-
duskap
- klubowicz

- Przebieg: 113000
- Silnik: 1,4 T-Jet+LPG
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Tak samo nadkole tylnie takie pełne, włochate jest tylko do 1,6. Pewnie zamówić można. Trzeba się dowiedzieć. Pewnie znowu zaśpiewają jak za zboże.
Hmm... a tak ogólnie to po co Wam ta osłonka? Trochę syfu na skrzynię leci i tyle. I tak lecieć z koła syf będzie.
Jeśli ta osłona będzie za grosze to wtedy ok.
Hmm... a tak ogólnie to po co Wam ta osłonka? Trochę syfu na skrzynię leci i tyle. I tak lecieć z koła syf będzie.
Jeśli ta osłona będzie za grosze to wtedy ok.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz