Mam pytanie, czy któryś z kolegów ma takie lampki? Jak to wygląda, może jakieś fotki? Zauważyłem w moim Dynamicu, że miejsce na nie jest (chyba) pod kieszeniami ( jest takie prostokątne wycięcie u dołu).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
poszedłem żeby sprawdzić mam coś takiego w mojej Active w przednich dziwach (od pasażera i kierowcy) dla mnie to nie wygląda jak miejsce na lampki ale morze się mylę, już trzy lata picuję swoje autko i tego nie zauważyłem
Z tego co się orientuję, to w drzwiach wykorzystuje się lampki identyczne jak te z podświetlenia bagażnika.
Fotkami żadnymi nie dysponuję.
Mój bolid nie posiada tego "wypasu"
A ja się pochwalę że mam ten "wypas" Lampki po obydwu stronach drzwi oświetlają to co jest pod nimi. Wysiadając z samochodu oświetlają ziemię dostatecznie dobrze, żeby w nic nie wdepnąć Jutro, jak Bóg da - zapodam zdjęcie jak to to wygląda w realu :D
Fajnie to wygląda na zdjęciach
W sumie nie ma problemu żeby prostszą Lineę doposażyć w coś takiego
Będę się musiał rozejrzeć za lampkami
Może nawet niekoniecznie oryginalnymi, choć takie były by najlepsiejsze
W moim bolidzie też nie ma tych lampek ,jeżeli będzie taka możliwość , to na pewno będę je zakładał.Pod warunkiem ,że jest wyprowadzona elektryka ,bo nie mam zamiaru "rozbierać" połowę autka dla jednego przewodu.
will pisze:tylko skąd prąd? czy jest na sali elektryk
Najprościej z lampki podświetlenia wnętrza.
Wtedy zapala nam się przy otwarciu drzwi, a dodatkowo mamy możliwość dezaktywacji przyciskiem w lampce.
Podświetlenie wnętrza nie jest monitorowane przez komp, więc nie ma problemu.
Nie mam takiego luksusu, ale nigdy nie czułem potrzeby posiadania tego oświetlenia. Gdybym miał seryjnie to fajnie, ale zakładać specjalnie? Raczej nie.