Ręce opadająbuhert pisze: 16 lip 2019, 2:09 Tak - zawsze wymieniam jedna tą co padnie. Drugiej nie ruszam skoro działa.![]()

Ręce opadająbuhert pisze: 16 lip 2019, 2:09 Tak - zawsze wymieniam jedna tą co padnie. Drugiej nie ruszam skoro działa.![]()
Szkoda, że nie pamiętasz.skory85 pisze:Zamówień w Łodzi sprężyny na tył za 150 zł z przesyłką i auto stoi poprawnie tak jak powinno. Niestety nie pamiętam nazwy producenta ale jestem zadowolony. Też miałem kupować Einbach ale się udało normalne.
Poza konkursem - 20zł - stacja kontroli pojazdu i temat wyczerpany.Azarado pisze: 21 sie 2019, 11:38
Mam tez pytanie poza konkursem, sprawdzalem amorki przez nacisniecie przodu i tylu. Przod prostuje sie i nie buja, natomiast tyl podnosi sie na dwa razy, tzn do polowy i po ulamku sekundy prostuje sie dalej, dzieje sie tak po lewej i prawej stronie, czy to normalny objaw? Bo jesli tak to znaczy, ze amorki mam ok i w sumie nie ma potrzeby ich wymiany widocznie lina tak ma.
Tutaj masz sprezyny do fiata linea obniżające za dobra cenęAzarado pisze: 20 sie 2019, 14:48 Witam,
Planuje wymienic amorki, poniewaz auto buja sie w moim przekonaniu dosc mocno, upatrzone mam KYB lub Blistein aktualnie 130 tys i chyba nie byly ruszane. Mozecie podzielic sie opinia, ktore lepsze?
Chcialem za jednym kosztem wymienic sprezyny ale dostepnosc mizerna.
Znalazlem oryginaly ale bardzo drogie, zamienniki polcaru za 100 zl i na alledrogo za 60 zl. Wspomniane tu Einbachy, ktore podobno obnizaja o 3 cm. W opisie tych sprezyn ( Einbach tyl) widzialem, ze pasuja do Bravo 2 idac tym tropem sprawdzilem sprezyne na tyl KYB do Brawo 2 i wyglada jak ta do Linei, co myslicie?
Na przod ktos pisal, ze uzyl od Grande Punto, czy jesli bym taka zastosowal to amor i lozysko amora tez musze dac od punta czy normalnie od Linei?
Z gory dzieki za pomoc.