Listwa ochronna zderzaka tylnego
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 147000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 293 razy
- Otrzymał podziękowań: 405 razy
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 105 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
z Opla to bardziej z taką listwą http://farm7.static.flickr.com/6106/624 ... e673_b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Coval pisze:Robicie z Linei Opla.
Sympatyk forum :-)
- cichy
- klubowicz
- Kontakt:
Widzisz u mnie obtartego ranu nie było natomiast zderzak był ciut zniszczony i to przez codzienne użytkowanie a na jasnym lakierze jak się przyjrzy widać. Odnośnie listwy na rancie klapy zobaczyłem jaką to krzywiznę mam, lewa strona do zderzaka ma z 1.5 mm a z prawej 3 mm masakra jakaś wygląda jak by był bity z tyłu a nie był. Już mnie czeka regulacja klapy na weekend, kurde nie cierpię tego robićemmer pisze: musicie zerknąc czy nie macie obtartego lakieru na rancie klapy bagażnika
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 147000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 293 razy
- Otrzymał podziękowań: 405 razy
- mireks
- klubowicz
- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
- Kontakt:
Czarny kolor przyjmie takie listwy zawsze, bo chrom zawsze dobrze współgrał z czarnym kolorem.Tomek pisze:Ja uważam zupełnie na odwrót. Zostanę tylko przy listwie na klapę i nie dokupię listwy na zderzak, bo za dużo było by moim zdaniem tych listew.pawe1_c pisze:tak sobie myślę że na ciemniejszych kolorach by szły w parze te dwie listwy w tedy tworzą taką całość i zgranie.
Na ciemnym aucie aż za bardzo rzucają się w oczy.
Na jasnych autach obie listwy wyglądają lepiej.
Natomiast dorzucanie listew do kolorów innych niż czarny, jasny szary lub jasny pastelowy jest niebezpieczne, bo może wyjść lekki festyn. A już szczególnie nie widzi mi się na to chrom na moim ciemnym grafitowym kolorze. Dlatego się jeszcze waham
Linea Kombi
http://www.freemont.pl
http://www.freemont.pl
- cichy
- klubowicz
- Kontakt:
ja sobie pozwoliłem luknąć już jakiś czas temu, fajnie sobie przy niej porobiłeśSZAMAN pisze:zobacz moja galerię.
jeżeli chodzi o kolor srebrny metalik to się z Tobą nie zgodzę, dlaczego, w rodzinie mamy Fiata Cromę właśnie jak moje sreberko i ta Croma ma już fabrycznie listwy przyokienne chromowe jak i klamki i to fajnie współgra właśnie ze względu na to zacząłem myśleć o listwach chromowych do mojego auta przykład listw przyokiennych u Krakusa02 jasny kolor a efekt fajny.mireks pisze:dorzucanie listew do kolorów innych niż czarny, jasny szary lub jasny pastelowy jest niebezpieczne, bo może wyjść lekki festyn.
Re: Listwa ochronna zderzaka tylnego
Czy ktoś wie gdzie taką listwę na zderzak można zakupić? Na allegro tylko widzę listwy na klapę :(
- michalexc
- klubowicz
- Przebieg: 137000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
Re: Listwa ochronna zderzaka tylnego
Długo czekałem i kupiłem jedna z dwóch jakieś dwa miesiace temu. Sprzedały się tego samego dnia. 62 zł z przesyłką. Towar rzadko spotykany niestety