2DIN w Linei

Gra muzyka
Awatar użytkownika
helletic
Moderator
Moderator
Posty: 2705
Rejestracja: 10 mar 2012, 0:21
Przebieg: 221000
Silnik: 1.6 16V + LPG
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Szamotuły
Podziękował: 459 razy
Otrzymał podziękowań: 334 razy

2DIN w Linei

Post autor: helletic »

http://www.bartex-caraudio.pl/product_i ... ts_id=6832
Gdyby ktoś chciał przejść z fabrycznego radia na stację multimedialną, to jest taka opcja.
Linea Dynamic 1.4 8V connection end...
Renault Scenic II 1.6 16V in progress :luzak
Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3759
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 7000
Silnik: 1.8 HYBRID
Rocznik: 2020
Lokalizacja: Bytom
Podziękował: 569 razy
Otrzymał podziękowań: 436 razy
Kontakt:

Re: 2DIN w Linei

Post autor: ślimak »

Super. Szkoda, że tego nie było jak miałem linę. Na pewno bym brał.

Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka

88=))
Grubyzzz
klubowicz
klubowicz
Posty: 67
Rejestracja: 29 cze 2018, 15:23
Przebieg: 80000
Silnik: 1.4 8V + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Żywiec
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: 2DIN w Linei

Post autor: Grubyzzz »

340 za ramkę?! Chyba ich powaliło. Na aliexpress co jakiś czas się pojawiają po ok 20-25$
Awatar użytkownika
helletic
Moderator
Moderator
Posty: 2705
Rejestracja: 10 mar 2012, 0:21
Przebieg: 221000
Silnik: 1.6 16V + LPG
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Szamotuły
Podziękował: 459 razy
Otrzymał podziękowań: 334 razy

Re: 2DIN w Linei

Post autor: helletic »

Fakt, cena mocno zaporowa i także wolałbym poczekać miesiąc za przesyłką z Aliexpress.
Linea Dynamic 1.4 8V connection end...
Renault Scenic II 1.6 16V in progress :luzak
Awatar użytkownika
karollino
klubowicz
klubowicz
Posty: 781
Rejestracja: 21 sty 2011, 11:10
Przebieg: 182000
Silnik: 1,4 77KM
Rocznik: 2010
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 99 razy
Otrzymał podziękowań: 96 razy

Re: 2DIN w Linei

Post autor: karollino »

Cena wysoka, ale...
1) ramke masz na miejscu od reki;
2) jestes w stanie zweryfikowac odcien szarosci i spasowanie z deska, z czym w przypadku czesci "after narket" moze byc roznie i nie kazdy akceptuje "lekkie" niedociagniecia;
3) z tego co widze to ramka ma wyzej dyfuzory niz w oryginale i stad producent dodaje redukcje widoczna na zdjeciach (tego na ali nie widze)
4) jest polkieszen, metalowa. A nie zaczepy z tworzywa

Pisze tego posta na podstawie wlasnego doswiadczenia: na aliexpres kupilem lusterko z wyswietlaczem. Mialo byc plug and play (zaczep "fiatowski") a skonczylo sie na rzezbie. Moglem odeslac i reklamowac, ale to kolejne miesiace czekania.

Nie neguje, kazdy ma prawo do wyboru ale czasem drozej wychodzi taniej :)

PS.: ja widze ramki po 160 - 210 pln + przesylka (20-30pln).
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
Grubyzzz
klubowicz
klubowicz
Posty: 67
Rejestracja: 29 cze 2018, 15:23
Przebieg: 80000
Silnik: 1.4 8V + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Żywiec
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: 2DIN w Linei

Post autor: Grubyzzz »

karollino pisze: 28 kwie 2019, 17:35

PS.: ja widze ramki po 160 - 210 pln + przesylka (20-30pln).
Dlatego napisałem "co jakiś czas"
Awatar użytkownika
Misiu97
klubowicz
klubowicz
Posty: 31
Rejestracja: 17 lip 2016, 21:13
Przebieg: 213000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Jawor
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: 2DIN w Linei

Post autor: Misiu97 »

Ramka jest do Grande Punto, nie do Linei. Przez ostatni tydzień grzebałem trochę przy tym bo myślałem jak zrobić 2din...
Grande Punto nie ma schowka w górnej części panela, tak jak w przypadku Linki, za czym idzie inny wymiar ramki.
ODPOWIEDZ