Aktualnie poluję na jakieś radyjko z innej Linki w dobrym stanie żeby uniknąć problemów, a z tego co widzę jest to towar bardzo deficytowyKuzyn_z_Sosnowca pisze: ↑03 wrz 2018, 18:17 Bukston jeśli chcesz radio z GP i dorabiać sterowanie z kierownicy, to raczej będziesz przecierał szlaki.
Wymiana radia.
-
- Nowy
- Przebieg: 125000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Wymiana radia.
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 415 razy
- Otrzymał podziękowań: 966 razy
- Kontakt:
Musisz się uzbroić w cierpliwość, jeszcze jakiś czas temu było tego całkiem sporo na Allegro, teraz odnalazłem raptem 3 czy 4 oferty i to tak dowalone, że aż szkoda na to patrzeć
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
-
- Nowy
- Przebieg: 125000
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
mwas trochę mnie uspokoiłeś po tym co widziałem właśnie na allegro myślałem, że dorwać takie radio graniczy z cudem a jednak się pojawiają
- karollino
- klubowicz
- Przebieg: 219000
- Silnik: 1,4 77KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 111 razy
- Otrzymał podziękowań: 96 razy
Andre ale co mu po radiach z GP? Czytałeś co Koledzy wyżej napisali? One, poza fizycznym podobieństwem, nie są kompatybilne z naszymi wynalazkami
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
-
- klubowicz
- Przebieg: 118200
- Silnik: 1.4 8V+lpg
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 1 raz
Potwierdzam to, co pisze kolega Karollino. Wziąłem od kumpla radio z gp na podmiankę i dupa blada.
-
- Przebieg: 100
- Rocznik: 2013
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
rozmawiałem z moim dobrym kolegą elektrykiem i powiedział , że wszystko można zrobić nie ma rzeczy nie możliwych; pogadajcie z dobrym majstrem i kupcie sobie od gp nie zajechane
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 320 razy
- Otrzymał podziękowań: 346 razy
Wszystko da się zrobić.. ale po co knuć i narażać się na dodatkowe koszty przeróbek skoro wystarczy zaczekać aż trafi się oferta radia z Liny.
Ja ze swojej strony polecam wszystkim wywalenie tych oryginalnych radyjek i założenie dobrego aftermarketowego firmowego radia.
To była najlepsza rzecz jaką zrobiłem swojej Linusi .
P.S. Andre, poproś kolegę żeby polizał sobie łokieć. I niech wtedy powie czy wszystko da się zrobić
Ja ze swojej strony polecam wszystkim wywalenie tych oryginalnych radyjek i założenie dobrego aftermarketowego firmowego radia.
P.S. Andre, poproś kolegę żeby polizał sobie łokieć. I niech wtedy powie czy wszystko da się zrobić
-
- klubowicz
- Przebieg: 126000
Tomek pisze: ↑14 wrz 2018, 11:47 Wszystko da się zrobić.. ale po co knuć i narażać się na dodatkowe koszty przeróbek skoro wystarczy zaczekać aż trafi się oferta radia z Liny.
Tak też uczynię:
https://www.aliexpress.com/store/produc ... autifyAB=0
-
- Przebieg: 100
- Rocznik: 2013
[quote=Tomek post_id=118103 time=1536918434 user_id=44]
Wszystko da się zrobić.. ale po co knuć i narażać się na dodatkowe koszty przeróbek skoro wystarczy zaczekać aż trafi się oferta radia z Liny.
Panowie ja tylko napisałem,że jest możliwość, a radia są bardzo zadbane. Mówię o koledze który zrobi jak to się mówi za przysługę , a nie do firmy która wystawi rachunek na 200zł np ;
Panowie ja tylko napisałem,że jest możliwość, a radia są bardzo zadbane. Mówię o koledze który zrobi jak to się mówi za przysługę , a nie do firmy która wystawi rachunek na 200zł np ;
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: kijanka :)
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
Zapomnij o tych radiach z alli... przymierzałem się do takich w mojej KIA i generalnie słabo to gra i słabo to dziala w tej cenie.
Wysłane z HTC U11
Wysłane z HTC U11
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: kijanka :)
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
W Linea miałem fabryczne ale dopiero po zmianie na Alpine UTE 72 BT zaczęło to grać a do tego zyskałam zestaw głośnomówiący i stream ze Spotify oraz usb. Teraz mam Kia Ceed w której mam to wszystko w fabrycznym (mikrofon jest fajnie zamontowany w suficie nad kierowcą) - brakuje mi nawigacji z androida i android car. Dlatego się interesowałem tymi android radiami z alli.. większość ludzi po wstępnym zachwycie później psioczy na nie (dużo jeszcze zależy od wersji procesora i androida).
Zamiast takiego chińczyka za 800-1000 zł zastanowilbym sie np. nad tą nowością jeśli masz sensowny telefon : Pioneer SPH-10BT .
Wysłane z HTC U11
Zamiast takiego chińczyka za 800-1000 zł zastanowilbym sie np. nad tą nowością jeśli masz sensowny telefon : Pioneer SPH-10BT .
Wysłane z HTC U11