Sprawdziłem co nieco i chyba już kiedyś gdzieś na forum to poruszałem

Wygląda to tak: do Linei przewidziana jest ramka o numerze, który podałeś, czyli 735411040. Tylko że... ta ramka przewidziana jest do wersji Active, które wypuszczane były standardowo bez fabrycznego radia, tylko właśnie z tą ramką. Z tego co kojarzę, to w wersji Active konsola środkowa była w kolorze czarnym i zapewne ta ramka również taka jest. Tobie po VINie nie wskazuje tej ramki, bo masz pewnie wersję Dynamic, która w standardzie miała fabryczne radio, i to wskazuje ePER - tylko radio, bez ramki. W Dynamic'ach konsola środkowa była już w kolorze srebrnym, czy - jak kto woli - antracyt

W ePERze jest jeszcze wersja z kierownicą po prawej stronie. Są to auta wypuszczane na rynek indyjski i tam są ramki do radia przewidziane zarówno do wersji Active jak i Dynamic, tyle że... obydwie różnią się kompletnie numerami fabrycznymi i teraz pytanie pierwsze - jak to wyglądało kolorystycznie w Indiach i pytanie drugie - czy ASO jest w stanie ściągnąć część, która jest przeznaczona na rynek indyjski

Kiedyś o to pytałem u siebie i niestety, ale u mnie jest z tym problem

Natomiast - ta ramka do Linei, jak się ją wyszuka po numerze części w ePERze, to jest wskazanie, że jest również stosowana w Grande Punto

A jeśli tak, to oznacza, że każda ramka od Grande Punto będzie pasowała do Linei

W ePERze tych ramek do GP jest od groma, w zależności od wersji wyposażenia. Należałoby więc teraz tylko ustalić, która wersja wyposażeniowa Grande Punto miała ten sam kolor konsoli, co Linea Dynamic i... zamówić tą ramkę od tej właśnie wersji Grande Punto