-- 29 stycznia 2016, o 14:11 --
Mniej więcej o to chodziło mi z podstawką

Jeśli się nie mylę, aby to urządzenie dzialalo jako zestaw glosnomowiący to i tak caly czas radio musi być na AUX . W takim razie muza puszczana np.ze smartfona przez bluetooth powinna w/g mnie automatycznie się ściszać kiedy przychodzi polączenie na ten telefon . To funkcja telefonu , nie tego urządzenia . Poprawcie mnie jeśli się mylękarol_zydek pisze:Niestety trzeba włączyć na radiu AUX (dwa razy nacisnąć przycisk CD)
W moim urządzeniu jest tuner radiowy , slot na mini sd i wejscie usb . Używając go jako zestaw głośnomówiący mogę więc równocześnie słuchać radia , bądź muzyki z karty lub pendrive'a a przychodzące polączenie automatycznie wycisza poprzednie źródło. Jakoś nie zdarzylo mi sie to wcześniej, ale zastanawiam się , czy opisana wyżej funkcja trafic w radiu samochodowym gdyby zadziałała podczas prowadzonej rozmowy , chyba także tą rozmowę by przerwała . Jednak gdyby nawet , wystarczy jeden klik na CD z panelu radia i wraca AUXkarol_zydek pisze:Tak tak tu się zgadza. Ale jeśli słuchasz radia lub cd to musisz przełączyć na aux.