A czemu by nie ? Musisz mieć tylko kod do tego radia i wszystko powinno hulaćSzulcik74 pisze:A czy do linei bez B&E można przełożyć z innej linejki oryginalne radio mp3?

A czemu by nie ? Musisz mieć tylko kod do tego radia i wszystko powinno hulaćSzulcik74 pisze:A czy do linei bez B&E można przełożyć z innej linejki oryginalne radio mp3?
Wiesz zmieniać dla dwóch bajerów nie chce to za dużo zachodu, wiesz gdybym miał jakąś najprostszą, starszą to może ale my kupowaliśmy samochody w tym samym czasie. Wujo kupił pokazał mi, mi się spodobał i też kupiłem. Fakt szkoda puszczać taką lineę do ludzi ale zobaczymy może jednak ktoś z rodziny weźmie, na razie jeszcze musimy trochę ochłonąć bo nawet nie było jeszcze pogrzebu. Ja miałem podobną sytuacją ze swoim poprzednim samochodem Oplem Astrą. Mój teściu łyknął ten wóz jak przejechał się nim ze mną do krakowa by odebrać moją linejkę. Stwierdził że za 3200 szkoda puszczać taki dobry samochód do ludzi.Szulcik74 a nie chciałeś zamienić auta? Szkoda puszczać taką linę.
Z pewnością trzymałem dłuuuuuuużejmwas pisze: Efekt, który opisujesz powinien być wynikiem zbyt długiego przytrzymania przycisku "strzałki" w prawo, tak działa przewijanie utworu. Nie trzymałeś przypadkiem zbyt długo tego przycisku ?![]()