Oczywistością jest, że różnica w cenie jest spora, jednak nikt mi nie powie, że używanie emulatora nie jest wygodniejsze i bezpieczniejsze zarazem

Prezes , masz rację - z kierownicy działają tylko przyciski z lewej strony czyli volume +/- oraz MUTE . Jakoś akurat mi to wystarcza , ponieważ jadąc nie skaczę po utworachmwas pisze: ↑28 lut 2019, 13:49 zibi186, niestety, ale nie mogę się z Tobą w pełni zgodzićOtóż Twoje urządzenie może i obsługuje micro SD czy USB, ale sam napisałeś, że u Ciebie na radiu jest tylko napis AUX, więc sposób podłączenia tego urządzenia do radia jest przez AUX Line In a to oznacza, że jest to nadal zewnętrzne źródło dźwięku, którym niestety ale nie da się sterować bezpośrednio z radia a tym samym np z przycisków na kole kierownicy
Więc, żeby zmienić piosenkę, musisz sięgnąć do tego urządzenia i użyć znajdującego się na nim przycisku. I właśnie przewagą emulatorów jest to, że w pełni sprzęgają się one z radiem i steruje się nimi właśnie z poziomu radia, więc masz nad takim urządzeniem pełną kontrolę nie odrywając rąk od kierownicy
Niestety to, o czym piszesz, z wyświetlaniem tekstów na ekranie radia, to nie u nas
Nasze radia nie obsługują funkcji CD TEXT, więc niestety wyświetlają jedynie podstawowe informacje w postaci "CD 3 Track 21"
Oczywistością jest, że różnica w cenie jest spora, jednak nikt mi nie powie, że używanie emulatora nie jest wygodniejsze i bezpieczniejsze zarazem![]()
RoboBat , a w ogóle to jak u Ciebie ze stacjami radiowymi - bez ładowarki wszystko w porządku ? Gdy wyjeżdżasz gdzieś dalej stacje się nie tracą ?
A jaką masz ładowarkę, skoro tak sieje ? Spotkałem się u siebie, że "śmieciowe" ładowarki do telefonów zakłócały mi pracę CB Radia, ale z FM nigdy nie miałem problemów
Rafcio , u mnie pracuje non stop . Głównie z muzyką . Na stałe wpięte w zasilanie więc nie kontroluje stanu baterii
Możesz do tego podpiąć co chcesz
Podobne objawy mialem gdy okazało się , że próbując odkręcić bat anteny na myjce ukręciłem przewód łączący wzmacniacz antenowy ( znajdujący się w plastikowej podstawce anteny )z batem anteny . Stąd moje pytanie o stacje . . . Może i u Ciebie ten przewód jest uszkodzony ?
https://allegro.pl/kategoria/ladowarki- ... e-1-4-0131
A nie wiem, nie ruszałem tego nigdy, chyba że coś poprzedni właściciel nabroił. Jak odkręcić ten bat anteny i sprawdzić przewody?zibi186 pisze: ↑01 mar 2019, 17:13Podobne objawy mialem gdy okazało się , że próbując odkręcić bat anteny na myjce ukręciłem przewód łączący wzmacniacz antenowy ( znajdujący się w plastikowej podstawce anteny )z batem anteny . Stąd moje pytanie o stacje . . . Może i u Ciebie ten przewód jest uszkodzony ?![]()