AUX USB w Dynamicu.

Gra muzyka
Awatar użytkownika
adamson
klubowicz
klubowicz
Posty: 2374
Rejestracja: 11 gru 2009, 19:46
Przebieg: 38000
Silnik: 1.4 16V Turbo
Rocznik: 2018
Lokalizacja: SW / Świętochłowice / O. S.
Podziękował: 335 razy
Otrzymał podziękowań: 195 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: adamson »

A taka zmieniarka cyfrowa zadziała w naszym radyjku:
http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfro ... 41918.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
?
FIAT TIPO HB Lounge 1.4 T-jet 120 KM
Awatar użytkownika
mwas
Prezes
Prezes
Posty: 6783
Rejestracja: 15 lut 2010, 11:51
Przebieg: 206666
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował: 383 razy
Otrzymał podziękowań: 847 razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: mwas »

Współpracuje z Blaupunktami montowanymi w Fiatach, więc będzie działać :ok)
Linea Dynamic 1.4 8V '2007
Awatar użytkownika
adamson
klubowicz
klubowicz
Posty: 2374
Rejestracja: 11 gru 2009, 19:46
Przebieg: 38000
Silnik: 1.4 16V Turbo
Rocznik: 2018
Lokalizacja: SW / Świętochłowice / O. S.
Podziękował: 335 razy
Otrzymał podziękowań: 195 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: adamson »

Też tak myślałem, ale chciałem poznać opinię bardziej zaznajomionych z tematem :ink .
Coś trzeba pomyśleć, jak przekładka radia z mp3 z GP nie wypaliła :smutny .
FIAT TIPO HB Lounge 1.4 T-jet 120 KM
Awatar użytkownika
darkkam
klubowicz
klubowicz
Posty: 457
Rejestracja: 15 gru 2013, 21:30
Przebieg: 86000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 54 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: darkkam »

adamson pisze:A taka zmieniarka cyfrowa zadziała w naszym radyjku:
http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfro ... 41918.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;"
No popatrz nawet nie wiedziałem ze taki sklep mam kolo siebie :brawo
Fiat 126p ('76) > Fiat 126p ELX ('97) > Fiat Siena 1.6 HL ('98) > Fiat Linea 1.4 ('09) > ???
Awatar użytkownika
NRG
klubowicz
klubowicz
Posty: 368
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Lokalizacja: Śląsk
Podziękował: 3 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG »

FIAT Tipo SW Business Lounge T-Jet 1.4 @ 120KM
Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6684
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 131000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 320 razy
Otrzymał podziękowań: 346 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: Tomek »

Wystarczy.
Ale sprawdź najpierw czy Twoje radio obsługuje AUX.
Trzeba nacisnąć parę razy guziczek CD, i zobaczyć czy na wyświetlaczu pojawia się napis AUX, jeżeli tak, to tylko ten kabelek do kompletu.
Awatar użytkownika
NRG
klubowicz
klubowicz
Posty: 368
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Lokalizacja: Śląsk
Podziękował: 3 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG »

Mam fabryczne radio które ładowali do samochodów w 2010 roku ;) Ale sprawdzić sprawdzę jak tylko wyjdę z roboty.
FIAT Tipo SW Business Lounge T-Jet 1.4 @ 120KM
Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3759
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 7000
Silnik: 1.8 HYBRID
Rocznik: 2020
Lokalizacja: Bytom
Podziękował: 569 razy
Otrzymał podziękowań: 436 razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: ślimak »

Bankowo działa. Radio się nie zmieniło od 2007 :)
88=))
Awatar użytkownika
NRG
klubowicz
klubowicz
Posty: 368
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Lokalizacja: Śląsk
Podziękował: 3 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG »

No to świetnie. Nudzą mnie ciągle te same utwory z USB, w radiu denerwują reklamy ... Pora przerzucić się na Spotify :D

-- 7 sie 2015, o 18:55 --
ślimak pisze:Bankowo działa. Radio się nie zmieniło od 2007 :)
A jednak 'Gluteus Maximus' :/ Wciśnięcie kilkanaście razy guzika CD (niezależnie czy płyta jest w środku czy nie) nie pojawia się opcja AUX :( Jakieś rozwiązanie tego problemu?
FIAT Tipo SW Business Lounge T-Jet 1.4 @ 120KM
Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3759
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 7000
Silnik: 1.8 HYBRID
Rocznik: 2020
Lokalizacja: Bytom
Podziękował: 569 razy
Otrzymał podziękowań: 436 razy
Kontakt:

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: ślimak »

Zobacz instrukcję.

Jak w instrukcji powinno pokazać sygnał inny niż CD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
88=))
Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posty: 6684
Rejestracja: 10 sty 2010, 21:26
Przebieg: 131000
Silnik: 1.4 V8 + LPG
Rocznik: 2009
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 320 razy
Otrzymał podziękowań: 346 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: Tomek »

Tak myślałem... że tak się to skończy...
Masz auto nowsze od naszych, a Fiat w pewnym momencie okroił funkcje radia w Linie.
Zapomnij o kabelku, nic się nie da już zrobić.
W grę wchodzi tylko cyfrowa zmieniarka.
Awatar użytkownika
NRG
klubowicz
klubowicz
Posty: 368
Rejestracja: 22 maja 2010, 21:34
Lokalizacja: Śląsk
Podziękował: 3 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: NRG »

Albo wymiana radia na jakieś inne ;) No nic - trudno :(
FIAT Tipo SW Business Lounge T-Jet 1.4 @ 120KM
Awatar użytkownika
Usunięty użytkownik 814

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: Usunięty użytkownik 814 »

Cześć. Sprawdziłem dziś u siebie i mam aux a auto tylko rok starsze niż NRG więc chyba zakupie kabelek. Najfajniej by było zrobić wspólne wyjście aux/usb ale to zobaczymy :)
CrazyKetchup
klubowicz
klubowicz
Posty: 629
Rejestracja: 24 mar 2012, 22:12
Przebieg: 0
Silnik: kijanka :)
Rocznik: 2018
Podziękował: 27 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: CrazyKetchup »

Z tego co pamiętam od rocznika 2010 Fiat wykastrował radia żeby ludzie nie kombinowali :( .
kamilek24
Nowy
Nowy
Posty: 2
Rejestracja: 15 kwie 2016, 19:10
Przebieg: 92000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2011
Podziękował: 1 raz

Re: AUX USB w Dynamicu.

Post autor: kamilek24 »

Witam posiadam takie radio.
Obrazek
Jaki kabel AUX dokupić żeby wszystko ładnie działało?
pozdrawiam!
ODPOWIEDZ