Błąd przy wysyłaniu posta.

Widzisz błędy na forum - zgłoś problem tutaj
Regulamin forum
1. Opis błędu - ewentualnie wklejenie wyskakującego komunikatu
2. Po zgłoszeniu - wszelkie informacje dot. problemu wpisywane są w danym poście
3. Po weryfikacji poprawienia błędu przez zgłaszającego wątek jest zamykany
4. Nie zgłaszamy tutaj błędów ortograficznych, stylistycznych itp.
5. Cierpliwości :)
Awatar użytkownika
smak56
klubowicze
klubowicze
Posty: 3782
Rejestracja: 19 lis 2010, 15:17
Przebieg: 200000
Silnik: 1.3 multijet
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Zielona Góra
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Błąd przy wysyłaniu posta.

Post autor: smak56 » 12 lis 2014, 11:18

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/mobiquo/mobiquo_common.php on line 1301: include_once(./mobiquo/include/classConnection.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/mobiquo/mobiquo_common.php on line 1301: include_once() [function.include]: Failed opening './mobiquo/include/classConnection.php' for inclusion (include_path='.')

Fatal error: Class 'classFileManagement' not found in /home/mrbigi/public_html/lkp/phpbb3/mobiquo/mobiquo_common.php on line 1302

Pokazuje, że nie można wysłać posta. Po powrocie na stronę, post jest i to z dublem.
smak56
****
Obrazek

Online
Awatar użytkownika
ślimak
Prezes
Prezes
Posty: 3203
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 1000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Re: Błąd przy wysyłaniu posta.

Post autor: ślimak » 12 lis 2014, 11:49

Zrobione, powinno być OK

ODPOWIEDZ
stoły drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość