Teraz jest 19 sty 2017, o 22:29


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: zegar
PostNapisane: 25 mar 2015, o 18:51 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 wrz 2014, o 22:56
Posty: 106
Lokalizacja: Węgrów
Postawił Piwo : 1 raz
Otrzymał Piw: 1 raz
Cześć
Przesiedziałam dzisiaj w aucie ok godziny pykając przyciskiem od kompa i menu i ni jak nie chce ruszyć zegar aby go ustawić...
Proszę o podpowiedz...

_________________
markopolo-33


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   70200   Silnik:   1.3 multijet   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł: Re: zegar
PostNapisane: 25 mar 2015, o 19:00 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2014, o 20:09
Posty: 682
Lokalizacja: Pszów
Postawił Piwo : 0 raz
Otrzymał Piw: 30 razy
Wszystko jest w instrukcji obsługi, jeśli jej nie posiadasz oto link
http://instrukcja.pl/i/fiat_linea_11200 ... ja_obslugi

_________________
FSO 1500, SKODA FAVORIT lpg BRC, FIAT SIENA lpg BRC, RENAULT CLIO II dCi, FIAT LINEA lpg TARTARINI


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   53000   Silnik:   1.4 8V + LPG   Rocznik:   2012    
 
 Tytuł: Re: zegar
PostNapisane: 25 mar 2015, o 23:10 
Online
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lis 2010, o 15:17
Posty: 3644
Lokalizacja: Zielona Góra
Postawił Piwo : 240 razy
Otrzymał Piw: 323 razy
Podstawa to włączony zapłon. Menu/ESC i kursorami klikamy do godziny. Następnie ponownie Menu, zacznie mrugać godzina. Kursorami ustawiamy godzinę, menu - mrugają minuty, kursorami ustawiamy minuty. Zatwierdzamy menu i kursorami do wyjścia - menu - koniec. Wszystkie naciśnięcia MENU/ESC - krótkie.

_________________
smak56
****
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  Przebieg:   196000   Silnik:   1.3 multijet   Rocznik:   2007    
 
 Tytuł: Re: zegar
PostNapisane: 26 mar 2015, o 21:49 
Offline
klubowicze
klubowicze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 wrz 2014, o 22:56
Posty: 106
Lokalizacja: Węgrów
Postawił Piwo : 1 raz
Otrzymał Piw: 1 raz
ok...udało się...tylko wychodziłem poprzez wyłączenie zapłonu bo w inny sposób nie chciało powrócić (tz. komp nie chciał wrócić do pierwotnej pozycji)...lub moja niewiedza...ale działa i jest ok...

_________________
markopolo-33


Góra
 Zobacz profil   Przebieg:   70200   Silnik:   1.3 multijet   Rocznik:   2007    
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]