MIOPOCKET 4.0

Łatwiej do celu
Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3425
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 19000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

MIOPOCKET 4.0

Post autor: ślimak » 16 kwie 2011, 21:38

Jest to popularny programik do odblokowywania navi. Ktoś używa, jakie odczucia,problemy ?
Obecnie mam 3.0 i chodzi fajnie z AM 6.8 , ale może warto zmienić ?
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Awatar użytkownika
cichy
klubowicz
klubowicz
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: cichy » 16 kwie 2011, 23:17

Szwagier coś kombinował i był zadowolony, ciekawie to wygląda. http://www.haszkod.pl/aplikacje,miopock ... 24073.html" onclick="window.open(this.href);return false; po zarejestrowaniu można sobie ściągnąć pakiecik. A tutaj wcześniejsza wersja, krok po kroku jak zainstalować. MioPocket 3.0 Release 51 --- http://forum.mobione.pl/windows-ce/miop ... -po-kroku/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 14:04 przez cichy, łącznie zmieniany 2 razy.
Sympatyk forum :-)

Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3425
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 19000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: ślimak » 17 kwie 2011, 12:22

Wielkie dzięki za tak obszerne info. Leci "POMÓGŁ" w Twoją stronę
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Awatar użytkownika
Bernardito
klubowicz
klubowicz
Posty: 736
Rejestracja: 13 mar 2011, 16:48
Przebieg: 102000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Kraków
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Bernardito » 17 kwie 2011, 18:48

pawe1_c, a nie orientujesz się czy będzie chodziło na Garmin Nuvi?
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE

Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3425
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 19000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: ślimak » 18 kwie 2011, 17:55

Bernardito pisze:nie orientujesz się czy będzie chodziło na Garmin Nuvi
Program jest o tyle bezpieczny,że jak wystartujesz go z karty to nie robi krzywdy softowi z navi - wyjmujesz kartę i wraca do starego systemu. Więc można próbować samemu.
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Awatar użytkownika
Bernardito
klubowicz
klubowicz
Posty: 736
Rejestracja: 13 mar 2011, 16:48
Przebieg: 102000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Kraków
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Bernardito » 18 kwie 2011, 21:11

ślimak, niestety sprawdziłem po necie właśnie i mój Garmin ma jakiś dziwny operacyjny i nie jest to Windows CE także chyba lipa. Ten programik już mam to mogę przy okazji próbować tylko nie jestem pewien czy z tym nie robi krzywdy to dotyczy właśnie win ce, a nie innego.
Z drugiej strony kto nie ryzykuje ten traci:)
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE

Awatar użytkownika
cichy
klubowicz
klubowicz
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: cichy » 18 kwie 2011, 21:14

ślimak pisze:Program jest o tyle bezpieczny,że jak wystartujesz go z karty to nie robi krzywdy softowi z navi - wyjmujesz kartę i wraca do starego systemu. Więc można próbować samemu.
i to jest w tym wszystkim najfajniejsze bo jeśli ma się navi na gwarancji to jej nie utracimy dlatego że w niej nie grzebiemy :zlośnik

[ Dodano: |18 Kwi 2011|, o 21:21 ]
Bernardito pisze:mój Garmin ma jakiś dziwny operacyjny i nie jest to Windows CE także chyba lipa.
dokładnie Twój Garmin ma coś takiego jak zamknięty OS więc nie można zmodyfikować . W każdym bądź razie ciężka sprawa by była.
Sympatyk forum :-)

Awatar użytkownika
Bernardito
klubowicz
klubowicz
Posty: 736
Rejestracja: 13 mar 2011, 16:48
Przebieg: 102000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Kraków
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Bernardito » 19 kwie 2011, 13:28

pawe1_c pisze:dokładnie Twój Garmin ma coś takiego jak zamknięty OS więc nie można zmodyfikować
ehh ale się wpakowałem. Mój i tak jest po gwarancji, ale szanse są nikłe, żeby go trochę bardziej rozruszać niż tylko nawigacja gps...
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE

ODPOWIEDZ
stoły drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości