MIOPOCKET 4.0

Łatwiej do celu
Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3441
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 28000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Bytom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

MIOPOCKET 4.0

Post autor: ślimak » 16 kwie 2011, 21:38

Jest to popularny programik do odblokowywania navi. Ktoś używa, jakie odczucia,problemy ?
Obecnie mam 3.0 i chodzi fajnie z AM 6.8 , ale może warto zmienić ?
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Awatar użytkownika
cichy
klubowicz
klubowicz
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: cichy » 16 kwie 2011, 23:17

Szwagier coś kombinował i był zadowolony, ciekawie to wygląda. http://www.haszkod.pl/aplikacje,miopock ... 24073.html" onclick="window.open(this.href);return false; po zarejestrowaniu można sobie ściągnąć pakiecik. A tutaj wcześniejsza wersja, krok po kroku jak zainstalować. MioPocket 3.0 Release 51 --- http://forum.mobione.pl/windows-ce/miop ... -po-kroku/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 14:04 przez cichy, łącznie zmieniany 2 razy.
Sympatyk forum :-)

Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3441
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 28000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Bytom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: ślimak » 17 kwie 2011, 12:22

Wielkie dzięki za tak obszerne info. Leci "POMÓGŁ" w Twoją stronę
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Awatar użytkownika
Bernardito
klubowicz
klubowicz
Posty: 736
Rejestracja: 13 mar 2011, 16:48
Przebieg: 102000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Kraków
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Bernardito » 17 kwie 2011, 18:48

pawe1_c, a nie orientujesz się czy będzie chodziło na Garmin Nuvi?
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE

Awatar użytkownika
ślimak
Administrator
Administrator
Posty: 3441
Rejestracja: 03 gru 2009, 21:39
Przebieg: 28000
Silnik: 1.2 TCe
Rocznik: 2016
Lokalizacja: Bytom
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: ślimak » 18 kwie 2011, 17:55

Bernardito pisze:nie orientujesz się czy będzie chodziło na Garmin Nuvi
Program jest o tyle bezpieczny,że jak wystartujesz go z karty to nie robi krzywdy softowi z navi - wyjmujesz kartę i wraca do starego systemu. Więc można próbować samemu.
Renault Megane IV 1.2 TCe Energy Intens 132KM

Awatar użytkownika
Bernardito
klubowicz
klubowicz
Posty: 736
Rejestracja: 13 mar 2011, 16:48
Przebieg: 102000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Kraków
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Bernardito » 18 kwie 2011, 21:11

ślimak, niestety sprawdziłem po necie właśnie i mój Garmin ma jakiś dziwny operacyjny i nie jest to Windows CE także chyba lipa. Ten programik już mam to mogę przy okazji próbować tylko nie jestem pewien czy z tym nie robi krzywdy to dotyczy właśnie win ce, a nie innego.
Z drugiej strony kto nie ryzykuje ten traci:)
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE

Awatar użytkownika
cichy
klubowicz
klubowicz
Posty: 3700
Rejestracja: 12 sie 2010, 23:49
Przebieg: 217000
Silnik: 2.0 110KM HDi
Lokalizacja: LBN
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy
Kontakt:

Post autor: cichy » 18 kwie 2011, 21:14

ślimak pisze:Program jest o tyle bezpieczny,że jak wystartujesz go z karty to nie robi krzywdy softowi z navi - wyjmujesz kartę i wraca do starego systemu. Więc można próbować samemu.
i to jest w tym wszystkim najfajniejsze bo jeśli ma się navi na gwarancji to jej nie utracimy dlatego że w niej nie grzebiemy :zlośnik

[ Dodano: |18 Kwi 2011|, o 21:21 ]
Bernardito pisze:mój Garmin ma jakiś dziwny operacyjny i nie jest to Windows CE także chyba lipa.
dokładnie Twój Garmin ma coś takiego jak zamknięty OS więc nie można zmodyfikować . W każdym bądź razie ciężka sprawa by była.
Sympatyk forum :-)

Awatar użytkownika
Bernardito
klubowicz
klubowicz
Posty: 736
Rejestracja: 13 mar 2011, 16:48
Przebieg: 102000
Silnik: 1.4 8V
Rocznik: 2007
Lokalizacja: Kraków
Postawił Piwo;: razy
Otrzymał Piw: razy

Post autor: Bernardito » 19 kwie 2011, 13:28

pawe1_c pisze:dokładnie Twój Garmin ma coś takiego jak zamknięty OS więc nie można zmodyfikować
ehh ale się wpakowałem. Mój i tak jest po gwarancji, ale szanse są nikłe, żeby go trochę bardziej rozruszać niż tylko nawigacja gps...
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE

ODPOWIEDZ